Koninklijke onderscheidingen voor inwoners van Boxtel

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen heeft burgemeester Ronald van Meygaarden vier inwoners van de gemeente Boxtel verrast met een koninklijke onderscheiding namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. Zij hebben zich op verschillende manieren ingezet voor de samenleving. 

Koninklijke onderscheidingen

Drie inwoners zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, een tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Een vijfde inwoner ontving zijn koninklijke onderscheiding in Vught. Graag willen wij de heer F.J.O.M. (Frank) de Bont, de heer J.C.M. (Jan) van Lierop, mevrouw F.M.C. (Maria) Smeltink-van Esch, de heer G. (Gerrit) van der Zalm en de heer R.A.H.M. (Rob) Janssen feliciteren en bedanken voor hun enorme inzet in onze gemeente Boxtel.

Lees meer over de koninklijke onderscheidingen in het persbericht.

Van links naar rechts de inwoners die een lintje hebben ontvangen: de heer J.C.M. (Jan) van Lierop, mevrouw F.M.C. (Maria) Smeltink-van Esch, de heer G. (Gerrit) van der Zalm, (burgemeester Ronald van Meygaarden) & de heer F.J.O.M. (Frank) de Bont.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Wist je dat we iedere week een digitale nieuwsbrief versturen met daarin een nieuwsoverzicht? Meld je aan voor de digitale nieuwsbrief en ontvang het nieuws in de gemeente in jouw mailbox.